Deilig seier da 17-åring måtte i mål

I ettermiddag spiller man borte mot Carlisle.  The Cumbrians har slitt i starten av sesongen, men doblet sin poengfangst etter seieren over Swindon i helga.

Fortsatt er det fryktelig jevnt og Grimsby gikk opp syv plasser med seiren sist. Nå ligger man på 12. plass fire poeng bak Play Off.

Uten Green og Vernam gjør man en formasjonsendring med tre stoppere og vingbacker bak, mens man får plass til en spissduo fremme. Dermed ofrer man kantspiller Jason Dadi Svanthorsson, så får vi se hva planer man har for Barrington. Jordan Wright ikke involvert og juniorkeeper Seb Auton sitter på benken.

Carlisle tok en tidlig ledelse da dem headet inn en corner. Her skadet også keeper seg slik at man måtte sette innpå juniorkeeper Seb Auton.

Noe mot spillets gang utlignet vi halvveis i omgangen da Humes lange stikker ble hoppet over av Wilson slik at Barrington var helt alene gjennom til å gjøre 1-1.

Carlisle svarte på direkten da Dominic Sadi fikk en enkel jobb på andre stolpe til å heade inn.

Tidenes sjanse for Donovan Wilson tidlig i omgangen, men alene mot keeper fikk han en for lang touch.

Grimsby var best i andre omgang, men det tok sin tid før Lewis Cass utlignet til 2-2 da han headet inn et innlegg fra Hume.

Så like før full tid header Harvey Rodgers inn 3-2 på restene av en corner!

Carlisle – Grimsby 2-3
Brunton Park, 7510 tilskuere

Mål: 1-0 Sam Lavelle 12′, 1-1 Luca Barrington (Hume) 24′, 2-1 Dominic Sadi 27′, 2-2 Lews Cass (Hume) 81′, 2-3 Harvey Rodgers (Ainley) 90′

Grimsby (5-3-2): 12. Jake Eastwood (41. Seb Auton 16′) – 21. Tyrell Warren (2. Lewis Cass 46′), 5. Harvey Rodgers, 24. Doug Tharme (22. Cameron Gardner 79′), 17. Cameron McJannet, 33. Denver Hume – 14. Luca Barrington (16. Callum Ainley 68′), 20. George McEachran, 30. Evan Khouri – 32. Danny Rose, 25. Donovan Wilson (11. Jason Dadi Svanthorsson 79′). Innbyttere: 3. Matty Carson, 15. Rekeil Pyke.

Charles Vernam pådro seg en hamstringskade sist og må trolig opereres, dermed vil han være ute resten av året. Tyrell Warren er tilbake etter at han haltet av sist. Jordan Davies er hjemme med familien og trener seg opp etter sin skade i Wrexham, han streamer faktisk EA 25 på Twitch-kanalen sin her! Curtis Thompson, Jayden Luker og Justin Obikwu sies å være nærme en retur etter skader. Kieran Green er suspendert etter to gule sist. Ingen Jordan Wright i troppen av ukjent årsak.