Nye medlemmer

Medlemsnummer: 0045
Navn: Jonathan Dahl Berg
Fra: Bergen

Medlemsnummer: 0044
Navn:  Jard Berg
Fra: Bergen

Om seg selv: Jeg (Jard) ble tilfeldig supporter i 1993 da guttelaget til Fyllingen var på fotballtur til England. Alle hadde favorittlag som Liverpool, Arsenal, Leeds og Chelsea.

Da Jard ble spurt så svarte han enkelt og greit Grimsby.

Eneste relasjon til byen og laget er en venninne på videregående (20 år siden) som hadde en far derfra.

I tillegg til meg selv er Jonathan Dahl Berg (min sønn på snart 10) en gutt som følger Grimsby tett på forskjellige resultatservicer som har League 2 tilgjengelig.

Så han vil også meldes inn.

Medlemsnummer: 0043
Navn:
Morten Havnes
Fra: Eksilbergenser på Østlandet

Om meg selv: Snublet over hjemmesiden deres via Twitter. Og nå skal dere høre. Jeg har dokumentert bevis på at jeg, med forbehold, er første nordmann på Fan Day på Blundell Park. Hendelsen skjedde i 1991/1992 og jeg har flere bilder av både meg med manager og flere spillere, de ble henrykt over norsk besøk!

Den smått absurde grunnen er at min søster (altså halvsøster) er født og delvis oppvokst i Grimsby. Vår felles mor var gift med en innfødt Grimsby mann og dette er da hennes far. Pga dette har jeg besøkt Grimsby jevnlig siden overnevnte årstall og fått tilsendt flere drakter av hennes far og familie (som jeg har et godt forhold til). Jeg følger fremdeles godt med og kan «skryte» av retweets av Grimsby Town sin offisielle Twitter konto.

 


Medlemsnummer:
0042
Navn: Geir Denstad
Fra: Kattem (Trondheim)

Om meg selv: Jeg bor i Trondheim og har vært Grimsbytilhenger i mange år. Har truffet Geir Myklebust noen ganger på Threee Lions, og fikk tips om forumet via ham.

Hvorfor Grimsby sier mange ? Tror det har noe med at Grimsby var et anløpssted i England for regulær stykkgodstrafikk mellom Norge, England og kontinentet på 60-70 tallet. Så var det juletreleveranse til Grimsby fra Norge – nå fra Sortland i Vesterålen. Derfor ble det til at jeg fattet interesse for Grimsby, og valgte å holde med laget siden.

Oppturer og nedturer har det vært. Nå må det være på tide å komme seg tilbake til ligasystemet igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.