Nytt heftig lokaloppgjør

Fem gule og to røde. Alltid høy temperatur i lokalderbyene mellom Grimsby og Lincoln. Grimsby kom under etter selvmål, men fikk nye krefter da Imps ble redusert til ti mann etter 24 minutter. Ikke heller denne gangen gikk det veien for Grimsby, som kanskje har for liten stall for det heftige programmet man er inne i. Lenell John-Lewis også ble utvist i andre omgang slik at han blir suspendert i neste kamp.

Grimsby – Lincoln 1-1
Blundell Park, 5484 tilskuere

Mål: 0-1 selvmål (Thomas) 20′, 1-1 Craig Disley 38′

Grimsby (4-4-2): 13. James McKeown – 15. Paul Bignot, 5. Shaun Pearson, 6. Chris Doig, 3. Aswad Thomas – 7. Joe Colbeck (23. Alex Rodman 73′), 8. Craig Disley, 18. Andi Thanoj, 11. Scott Neilson – 14. Lenell John-Lewis, 17. Ross Hannah. Innbyttere: 9. Andy Cook, 20. Dayle Southwell, 24. Paul Walker, 26. Patrick McLaughlin.

Gult kort: Lenell John-Lewis 70′
Rødt kort: Lenell John-Lewis 71′ (to gule)

Radio | Livetekst | Livechat | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.