Bortkastet kamp

Endelig var Grimsby tilbake i serien, men kampen mot Forest Green Rovers ble avlyst etter en halvtime da lyset gikk. Da var stillingen 1-1 etter at Lenell John-Lewis hadde gitt fiskerne ledelsen. Kampen skal nå spilles tirsdag 18. mars klokken 20.45. Samtidig har kampen mot Hereford blitt rearrangert til tirsdag 4. mars klokken 20.45.

Eller har Jamal Fyfield kommet på lån fra York ut sesongen.

Forest Green – Grimsby AVLYST  (1-1 etter 30 minutter)
The New Lawn

Mål: 0-1 Lenell John-Lewis 8′, 1-1 James Norwood 11′

Grimsby (4-4-2): 13. James McKeown – 15. Paul Bignot, 5. Shaun Pearson, 6. Chris Doig, 3. Aswad Thomas – 7. Joe Colbeck, 8. Craig Disley, 18. Andi Thanoj, 11. Scott Neilson – 14. Lenell John-Lewis, 17. Ross Hannah. Innbyttere: 2. Sam Hatton, 9. Andy Cook, 20. Dayle Southwell, 23. Alex Rodman, 26. Patrick McLaughlin.

I andre nyheter har man trukket enten Tamworth eller Chorley i FA Trophys kvartfinale. Kampen spilles på Blundell Park 1. februar.

Radio | Livetekst | Livechat | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.