Overtidsmål ga finaleplass

Grimsby er klar for cupfinal mot Lincoln City. Dato er ikke satt.

Gainsborough – Grimsby 1-3
The Northolme

Mål: 1-0 Simon Russell (str.) 23′, 1-1 Jon Paul Pittman 79′, 1-2 Ross Hannah 92′, 1-3 Ross Hannah 93′

Grimsby (4-4-2): James Keown – Paul Walker (Paul Bignot 46′), Chris Doig, Carl Magnay, Aswad Thomas – Jack Mackreith, Paul Disley, Patrick McLaughlin, Craig Clay (Ross Hannah 61′) – Lenell John-Lewis, Nathan Arnold (Jon-Paul Pittman 71′). Innbyttere: Ellis Humble, Caine Winfarrah.

Paul Walker haltet av etter timen sist, men det var kun grunnet krampe. Nathan Arnold stod over grunnet sykdom, men er frisk igjen nå. Aswad Thomas er også klar etter lyskeproblemer sist. Dermed er hele stallen skadefri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.