Oates den tjuvradden!

Debutanten Rhys Oates kom inn og sendte Grimsby foran etter 85 minutter! Det var nok til å gi oss en etterlengtet seier!

Kidderminister – Grimsby 0-1
Aggborough Stadium, 2093 tilskuere

Mål: 0-1 Rhys Oates (Brown) 85′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 22. Aristote Nsiala, 5. Shaun Pearson, 19. Daniel Parslow, 6. Carl Magnay – 4. Scott Brown, 16. Craig Clay, 8. Craig Disley – 7. Jack Mackreth (23. Rhys Oates 63′), 10. Ross Hannah, 11. Scott Neilson (26. Patrick McLaughlin 86′). Innbyttere: 2. Paul Bignot, 12. Chris Doig, 25. Caine Winfarrah.

Gult kort: Aristote Nsiala 68′

JP Pittman føler seg bedre, han skal inn til skanning og man håper det ikke er så alvorlig som først fryktet. Scott Neilson har fått behandling og håpes klar. Lenell er fremdeles sår og er nok ikke klar for neste uke. Aswad Thomas og Nathan Arnold er fremdeles ute. Ellers har det vært noen spillere som har stått over treninger denne uken med småskader.

Fakta | Live | Radio | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.