Hannah meldte seg på

Fem endringer for Grimsby hvor Ross Hannah utnyttet sjansen ved å score to mål. De andre resultatene førte til at semifinalene spilles som følger; Torsdag 30. april klokken 20.45 Eastleigh – Grimsby på BT Sport. Søndag 3. mai klokken 16.30 Grimsby – Eastleigh på BT Sport.

Grimsby – Aldershot 3-1
Blundell Park, 3364 tilskuere

Mål: 1-0 Ross Hannah (Disley) 14′, 2-0 Ross Hannah (Pittman) 17′, 3-0 Jon-Paul Pittman 56′, 3-1 Jordan Roberts 85′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 19. Daniel Parslow, 22. Aristote Nsiala (38. Josh Sunter 74′), 36. Josh Gowling, 2. Paul Bignot – 37. Jordan Chapell, 4. Scott Brown, 8. Craig Disley, 7. Jack Mackreth (16. Craig Clay 81′) – 18. Jon-Paul Pittman (14. Lenell John-Lewis 64′), 10. Ross Hannah. Innbyttere: 26. Patrick McLaughlin, 33. Oliver Palmer.

Gult kort: Josh Gowling 69′

Verken Grimsby eller Aldershot har noe å spille for, da pleier man ofte å se juniorer få en sjelden sjanse. Det var snakk om at Josh Venney skulle få bli med, men man nøyer seg med den unge stopperen Josh Sunter på benken. Paul Hurst har da også innrømmet at han har torsdagens kamp i bakhodet. Carl Magnay, Shaun Pearson, Nathan Arnold hviles. Oliver Palmer som hadde en MR-skann av kneet mandag er dog med på benken. Gregor Robertson er langtidsskadd og går glipp av Play Off. Christian Jolley er fremdeles ute.

Fakta | Live | Radio | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.