Arnold med to perler!


En dobbel av Nathan Arnold ga Grimsby et flott utgangspunkt før søndagens returmøte!

Play Off-semifinale, 1. kamp
Eastleigh – Grimsby 1-2
Silverlake Stadium, 3251 tilskuere

Mål: 0-1 Nathan Arnold 3′, 1-1 Yemi Obubade 63′, 1-2 Nathan Arnold (John-Lewis) 72′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 22. Aristote Nsiala, 5. Shaun Pearson, 36. Josh Gowling, 6. Carl Magnay – 7. Jack Mackreth, 4. Scott Brown (16. Craig Clay 76′), 8. Craig Disley, 20. Nathan Arnold – 14. Lenell John-Lewis, 33. Oliver Palmer (18. Jon-Paul Pittman 76′). Innbyttere: 10. Ross Hannah, 19. Daniel Parslow, 37. Jordan Chapell.

Gult kort: Carl Magnay 61′, Nathan Arnold 85′

Gregor Robertson (leddbånd i kneet) er ute for sesongen, mens Christian Jolley ennå sliter med hamstringskaden. Ellers er troppen skadefri.

Eastleigh er et fysisk lag som spiller direkte og baserer seg rundt dødballer. Blant spillerne finner vi Harry Pell som har en fortid i Grimsby. Vi har slått dem to ganger tidligere denne sesongen i serien. Eastleigh ligger helt sør i England ikke langt fra Southampton.

Fakta | Live | Radio | RH | TV

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.