Fjerde på rad

The Mariners ledet fortjent etter første omgang etter at Nathan Arnold ga de sorte og hvite en pangstart etter en defensiv tabbe hos vertene. I andre omgang kom Gainsborough mer med og de utlignet ved Newsham etter forarbeid ved Jarman. Paul Hurst byttet så inn Bogle og Amond som ga fiskerne mer edge på topp. Først gjorde Marcus Marshall et flott forarbeid for Padraig Amond før samme mann var på pletten igjen på en retur av et Bogle skudd..

Gainsborough – Grimsby 1-3
Northolme, 568 tilskuere

Mål: 0-1 Nathan Arnold 2′, 1-1 Marc Newsham (Jarman) 69′, 1-2 Padraig Amond (Marshall) 85′, 1-3 Padraig Amond 89′

Grimsby (4-4-2): 1. Andy Warrington – 21. Josh Sunter, 20. Aristote Nsiala, 6. Josh Gowling (2. Richard Tait 60′), 12. Danny East – 7. Jack Mackreth, 5. Harry Clifton, 4. Craig Clay (17. Josh Venney 46′), 11. Andy Monkhouse (14. Marcus Marshall 60′) – 15. Nathan Arnold (9. Omar Bogle 60′), 18. Jon-Paul Pittman (10. Padraig Amond 60′). Innbyttere: 8. Craig Disley, 13. Callum Bastock.

Omar Bogle er tilbake etter skade og kan få spilletid her. Andy Warrington fortsetter i mål, keepertreneren har også signert som spiller.
James McKeown (strekk i magemuskel), Scott Brown (forstuet fot) og Gregor Robertson (kne) er ute. Heller ikke Shaun Pearson var med i troppen.

Paul Hurst ønsker nå bare en spiss til før troppen er komplett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.