Kampen avlyst


GRUNNET KRAFTIG REGNVÆR OG OVERVANN BLE KAMPEN AVLYST I MORGENTIMENE! NESTE KAMP ER MANDAG 28. DESEMBER KLOKKEN 13.30 HJEMME MOT LINCOLN, DEN KAMPEN GÅR PÅ BT SPORT.

På selveste Boxing Day har Grimsby (4.) bortekamp mot Guiseley (17). Vi har aldri møtt hverandre i seriespill, men slo dem ut av FA-cupen forrige sesong. Borteseksjonen på 1050 plasser har vært utsolgt i flere dager til denne kampen!

Guiseley – Grimsby
Nethermoor Park

Grimsby (4-4-2), trolig lag: 1. James McKeown – 2. Richard Tait, 6. Josh Gowling, 22. Aristote Nsiala, 26. Conor Townsend – 20. Nathan Arnold, 8. Craig Disley (C), 16. Craig Clay, 11. Andy Monkhouse – 10. Padraig Amond, 9. Omar Bogle. Innbyttere: 3. Gregor Robertson, 4. Scott Brown, 5. Shaun Pearson, 28. Conor Henderson, 29. James Alabi.

JP Pittman (skulder) er eneste mann på skadelisten hos Grimsby.

Hos Guiseley finner vi de tidligere Grimsby-spillerne Rob Atkinson og Danny Boshell.

Radio | Livetekst | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *