Forsmak på Play Off?

Horwood skaffet Grimsby straffespark som Bogle scoret på. Det innledet en god ti minutters periode før Dover var best opp mot pause. Etter pausen hadde man en god start og burde ha økt til 2-0. Så tok hjemmelaget helt over og man var kanskje best fornøyd med å få med seg ett poeng til slutt?

Nå er det forøvrig svært så tett bak oss på tabellen da Braintree og Eastleigh vant sine kamper.

Dover – Grimsby 1-1
Crabble Stadium, 1957 tilskuere

Mål: 0-1 Omar Bogle (str.) 17′, 1-1 Jack Parkinson 54′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Richard Tait, 6. Josh Gowling, 22. Aristote Nsiala, 32. Evan Horwood – 16. Craig Clay, 8. Craig Disley, 31. Jon Nolan, 11. Andy Monkhouse – 9. Omar Bogle, 18. Jon-Paul Pittman (23. Danny East 85′). Innbyttere: 3. Gregor Robertson, 5. Shaun Pearson, 10. Padraig Amond, 34. Ryan Jennings.

Gule kort: Josh Gowling 79′, Evan Horwood 93′

Paul Hurst holder kortene tett til brystet. I intervjuer med lokalpressen nektet han å si hvilken spiller som var ny på skadelisten. Det heteste ryktet er at Nathan Arnold sliter. Evan Horwood skal være klar etter skade.

Radio | Radio 2 | Livetekst | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.