Uheldige Grimsby

Uforandret for fjerde gang på rad skulle vi ta ledelsen tidlig etter at Tom Bolarinwa ble felt. Calum Dyson ordnet biffen fra 11 meter og er dermed toppscorer med tre mål!
Grimsby var klart best, men Wycombe utlignet etter 64 minutter da Adebayo Akinfenwas heading på et frispark gikk via Danny Collins og forbi en utspilt keeper.
En hodeskade på Gavin Gunning gjorde sitt til at Grimsby-spillerne nærmest stoppet opp. Da fyrte Paris Cowan-Hall inn et skudd fra 20 meter. 1-2 etter 71 minutter.

Grimsby – Wycombe 1-2
Blundell Park, 4668 tilskuere

Mål: 1-0 Calum Dyson (str.) 17′, 1-1 selvmål (Collins) 64′, 1-2 Paris Cowan Hall 71′

Grimsby (4-1-3-2): 1. James McKeown – 2. Zak Mills, 5. Shaun Pearson, 22. Danny Collins (27. Adi Yussuf 82′), 3. Danny Andrew – 28. Gavin Gunning (34. Luke Maxwell 75′) – 32. Jamey Osborne (10. Dominic Vose 68′), 31. Chris Clements – 18. Tom Bolarinwa, 29. Calum Dyson, 35. Sam Jones. Innbyttere: 2. Ben Davies, 20. Andrew Boyce, 26. Brandon Comley, 21. Scott Vernon.

Gult kort: Chris Clements 70′

Sean McAllister har ikke trent denne uken. Jamey Osborne sliter også med smerter grunnet overgangen fra deltids til fulltidsspiller, men skal være klar.