Reisebrev fra Wembley

Mangeårig supporter, Geir Denstad, er ikke lengre Grimsby-jomfru. Han fikk nemlig se FA Trophy-finalen mot Halifax på Wembley.

Da har jeg endelig sett Grimsby live, søndag 22. mai 2016. Var egentlig med som ledsager på kortur i York. Fruen er med i sangkor, men siden jeg ikke er sanger fikk jeg «perm» til å dra på fotballkamp. Fikk følge på turen av korist Isak Haarberg, sangkortet Heimklang, Trondheim. (Også fotballinteressert)

Vi tok tog fra York til Kings Cross, og Metropolitan line til stadion. Det var bare å følge strømmen av Grimsby og Halifax fans. Fikk kjøpt billetter i Grimsbysvingen. Artig å følge med fansen i oppladningen til kampen. Det gikk med øl og fish`n chips i rikelige mengder. Isak hadde blå jakke, og jeg var raskt ute å kjøpte meg et Grimsby-skjerf. Vi måtte ikke bli tatt for å ha noe forhold til Halifax i blå drakter må vite!

Siden det var min debut på Grimsby kamp valgte vi å holde en forholdsvis lav profil under kampen. Å ja da. Vi heiet med da Grimsby var i nærheten av Halifaxmålet.

Det virket som om Halifax var mer tent enn Grimsby. Grimsby klarte ikke å holde på ballen, og feilpasningene florerte. Fikk følelsen av at kampen ikke betydde all verden for Grimsby denne dagen. Fansen var mest opptatt av å synge » We are going up», rettet mot Halifax svingen. Til tross for at det ble tap 1-0 var det artig læll!! La ikke merke til om det var andre fra Norge til stede på FA Trophy finalen.

Returen med toget tilbake til York gikk unna i nesten 200 km/t, og det var to fornøyde karer som kunne ta seg en pint senere på kvelden. Nå blir det spennende å følge laget med trolig mange, og forhåpentligvis gode spillere i League Two. Håper selvsagt på flere turer til England og da til Grimsby. Legger ved et bilde av undertegnede tatt på Wembley, 1 time før kampstart.

Mvh
Geir Denstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *