Straffet Stags

Omar Bogle med sitt niende mål på åtte seriekamper sendte oss foran på et straffespark. Da målet kom var det noe mot spillets gang, men Grimsby kom mer med utover.
Andre omgang var hardt arbeid. Man forsvarte seg godt og kunne også ha kontret inn et par midtveis.

Mansfield – Grimsby 0-1
One Call Stadium, 4401 tilskuere

Mål: 0-1 Omar Bogle (str.) 16′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Ben Davies (C), 22. Danny Collins, 5. Shaun Pearson, 3. Danny Andrew – 7. Ashley Chambers, 19. Luke Summerfield, 26. Brandon Comley, 10. Dominic Vose – 9. Omar Bogle (21. Scott Vernon 90′), 14. Kayden Jackson (29. Shaun Tuton 69′). Innbyttere: 8. Craig Disley, 16. James Berrett, 18. Tom Bolarinwa, 20. Andrew Boyce, 30. Dean Henderson.

Gult kort: Ashley Chambers 72′

Rhys Browne, Dan Jones og Sean McAllister er tilbake i trening og var aktuelle her, men kom ikke med i troppen. Ellers får Danny Collins sin debut, han kommer inn på laget sammen med Kayden Jackson. Ut går en småskadd Josh Gowling og Shaun Tuton.

Radio | Kampradio (betal) | Fakta | Livetekst | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.