Endelig løsnet det

Grimsby med sitt første mål fra spill på 567 minutter til stor glede for de 1149 tilreisende supporterne. I første omgang var man svært gode, mens Cambridge jagde i andre. Dog en god kamp og tre sterke poeng.

Cambridge – Grimsby 0-1
Cambs Glass Stadium, 5121 tilskuere

Mål: 0-1 James Berrett (Vose) 25′

Grimsby (4-5-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 6. Josh Gowling, 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 14. Kayden Jackson (18. Tom Bolarinwa 69′), 16. James Berrett, 19. Luke Summerfield, 26. Brandon Comley (8. Craig Disley 69′), 10. Dominic Vose (29. Shaun Tuton 91′) – 9. Omar Bogle. Innbyttere: 30. Dean Henderson, 5. Shaun Pearson, 11. Rhys Browne, 21. Scott Vernon.

Gult kort: Shaun Tuton 92′

Dean Henderson og Rhys Browne er tilbake fra landslagsoppdrag. Sean McAllister nærmer seg en tropp, men har jo vært ute siden seriestarten. Ashley Chambers har nå fjernet stingene, men blir ikke med her. Dan Jones er utleid til Gateshead, mens Harry Clifton har forlenget en måned til i Grantham.
På kampdagen ble det kjent at Ben Davies var ute med en leggskade.

Radio | Kampradio (betal) | Fakta | Livetekst | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.