Tapte på straffer

Russell Slade ga både Ben Killip, Karleigh Osborne, Harry Clifton og Diallang Jaiyesimi sjansen fra start i EFL Trophy-oppgjøret mot Doncaster.
Ellers fikk Sam Jones viktig kamptrening midt i sin seriekarantene.

Grimsby tok ledelsen like før halvtimen etter at keeper ga retur på Jaiyesimis skudd. Harry Cardwell tappet inn returen til 1-0.
Andy Williams utlignet for Doncaster like før pause etter et vakkert mål hvor keeper ikke hadde en sjanse. Kjipt, da Grimsby hadde levert en god omgang, men League One-klubben viste sin klasse der.

Grimsby tok Doncaster på fysikken i andre omgang og kom til en rekke småsjanser og cornere. Spesielt Harry Clifton hadde en fin omgang i sin debut.
Det endte 1-1 noe som betød straffesparkkonkurranse om 2 poeng fra denne kampen. Her ledet man på det beste 3-1, men tapte 3-4! Dermed må man nøye seg med ett poeng.

PS: I den andre gruppespillskampen vant Scunthorpe 3-1 over Sunderland.