Vernon ga oss seieren

Grimsby går for sin andre strake seier og har fått en god start etter at Danny Collins headet oss foran på en corner. Ved seier vil man ha tatt 9 av 12 mulige på de fire siste.
Så ut av de blå utlignet Yeovil på deres første sjanse etter 21 minutter.

I andre omgang presset Grimsby noe voldsomt, men man fikk ikke mål før etter 71 minutter da innbytter Scott Vernon headet inn 2-1.

Grimsby – Yeovil 2-1
Blundell Park, 3945 tilskuere

Mål: 1-0 Danny Collins (Berrett) 7′, 1-1 Bernard Francois Zoko 21′, 2-1 Scott Vernon (Clarke) 71′

Grimsby (4-4-2),: 1. James McKeown – 2. Ben Davies, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 3. Paul Dixon – 27. Siriki Dembele (11. Sam Kelly 82′), 19. Luke Summerfield, 7. James Berrett, 25. Martyn Woolford – 10. Sam Jones (17. Harry Cardwell 92′), 29. Jamille Matt (21. Scott Vernon 66′). Innbyttere: 30. Ben Killip, 9. JJ Hooper, 14. Karleigh Osborne, 20. Diallang Jaiyesimi.

Gult kort: Sam Jones 26′

Zak Mills var fremdeles skadd. Ny på skadelisten var Mitch Rose (hamstring). Nathan Clarke ble klar tross problemer gjennom uken.
Akwasi Asante og Jamey Osborne var fremdeles ute.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst(offisiell) | Tabell