Cook fikk mål annullert

Fjerdedommeren kom i fokus da han annullerte Jordan Cooks frisparkmål etter 49 minutter.
Det første møtet med Salford endte med 1-0 tap for fiskerne som var minst dårlig i en litt rotete kamp. Hjemmelaget tok ledelsen ved Mark Shelton da et frispark overrumplet James McKeown som nok ikke så utgangen på et frispark etter 21 minutter?
Grimsby holdt mye på ballen, men testet sjelden keeper. Så dunket altså Jordan Cook inn det vi alle trodde var 1-1, men fjerdedommeren involverte seg og mente nok at Matt Green hadde stått i muren sammen med Salford-spillerne, noe som ikke lenger er lov fra denne sesongen.
Mer malurt i begeret for Grimsby var at Ludvig Öhman haltet av med noe som lignet en hamstringskade. Dermed ryker nok også Chelsea-kampen om en uke, en kamp Ludde nok hadde sett ekstra frem til. Da må Grimsby også klare seg uten en «cuptied» Waterfall, mens Davis jo er skadd også han.

Salford – Grimsby 1-0
Peninsula Stadium, 2782 tilskuere

Mål: 1-0 Mark Shelton 21′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown (C) – 2. Luke Hendrie, 5. Ludvig Öhman (22. Elliott Hewitt 45’+1), 6. Luke Waterfall, 3. Liam Gibson – 10. Elliott Whitehouse (12. Ethan Robson 73′), 8. Jake Hessenthaler, 11. Jordan Cook (18. Charles Vernam 76′) – 7. Matt Green, 9. James Hanson, 20. Moses Ogbu. Innbyttere: 23. Sam Russell, 15. Harry Clifton, 19. Max Wright, 25. Mattie Pollock.

Gult kort: Jordan Cook 23′

Matt Green er frisk igjen, i er litt spente hvor lenge han klarer. Man skal ikke være så langt unna med Ahkeem Rose hamstringskade, men man vil selvsagt ikke ta noen sjanser. Harry Davis sliter med en skulderskade. En såpass sterk benk at verken Ring eller Cardwell får plass på benken.