Sterkt reservelag

Grimsby stilte med et sterkt lag i reservelagsserien, men måtte nøye seg med 1-1 mot Doncasters U23-lag.
The Mariners havnet tidlig under etter at Tilley lagde et frispark i farlig terreng. Matt Green svarte midtveis i andre omgang på en volley.

Grimsby Res – Doncaster Res 1-1
Blundell Park

Mål: 0-1 Jason Lokilo 1′, 1-1 Matt Green 66′

Grimsby Reservene (4-3-3): Sam Russell – Elliott Hewitt, Ludvig Öhman, Duncan Idehen, Bradley Garmston – Brandon Buckley, Harry Clifton, James Tilley – Max Wright, Matt Green (Ben Davies 82′), Ahkeem Rose (Joe Starbuck 88′). Innbyttere: Joey Hope, Cameron Painter, Evan Khouri.

Ian Holloway ønsket at flest mulig førstelagsspillere skulle komme i kampform med denne kampen. Harry Davis og Jordan Cook står over nok en gang, mens Ahkeem Rose er tilbake etter en hamstringskade. Trener Ben Davies kan få sitt comeback for klubben om han kommer innpå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.