Ungt reservelag i aksjon

Et ungt B-lag spilte tirsdag borte mot Walsall i reservelagsserien. Da førstelaget spilte mot Plymouth samme kveld var det Neil Woods som ledet Grimsby. Woods jobbet jo i Walsalls ungdomsavdeling da Grimsby lå med brukket rygg i non-league.

Walsall Reservene – Grimsby Reservene 2-0
Banks’s Stadium

Mål: 1-0 Jayden Campbell 63′, 2-0 Luke Pearce 72′

Grimsby Reservene: 1. Hugo Banks, 2. Cameron Painter (16. Owen Davey 63′), 3. Joey Hope, 4. Lewis Derrick (14. Josh Smaller 60′), 5. Jaz Goundry, 6. Duncan Idehen, 7. Brandon McPherson (15. Ayodeji Owoeye 63′), 8. Joe Starbuck, 9. Ahkeem Rose (12. Lennon Stead 46′), 10. Brandon Buckley (C), 11. Evan Khouri. Ubenyttet innbytter: 13. Patrick Boyes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *