Ned med et brak


Grimsby tok ledelsen ved Jordan Maguire-Drew, men Bromley snudde kampen.

Et tap hardt å svelge da man hadde sjanser til få noe herfra.

Grimsby – Bromley 1-2
Blundell Park

Mål: 1-0 Jordan Maguire-Drew 23′, 1-1 George Alexander 39′, 1-2 Jude Arthurs 83′

Grimsby (4-4-2): 21. Max Crocombe – 26. Andy Smith, 5. Shaun Pearson, 6. Luke Waterfall, 22. Danny Amos – 25. Jordan Maguire-Drew (15. Harry Clifton 46′), 4. Ben Fox (19. Max Wright 85′), 8. Giles Coke, 10. John McAtee – 9. Tristan Abrahams (18. Erico Sousa 79′), 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 14. Lenell John-Lewis, 30. Scott Burgess.

Gule kort: Ben Fox 38′, Andy Smith 53′

Erico Sousa gikk av med føling i hamstringen sist, men er tilbake i trening. Michee Efete ventes å måtte stå over de tre neste kampene med en hamstringskade. Adam Crookes har slitt med lysken i det siste og hvilte sist, men er tilbake i trening. Max Wright sliter med en vond ankel og trener ikke for fullt. Både Lenell John-Lewis og Harry Clifton vender tilbake fra karantener. David Longe-King har blitt leid ut, mens man har hentet inn Tristan Abrahams.

Radio | Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.