Grimsby slet mot svake Southport

Grimsby bør vinne mot bunnlaget Southport for å holde oppe tempoet til topplagene. Det skal sies at The Mariners nå har syv hengekamper på noen andre lag i divisjonen. Frem til sesongslutt er det bare to midtuker man ikke har planlagt kamp, så nå har man ikke råd til flere avlysninger!

Grimsby – Southport 0-0
Blundell Park, 3 306 tilskuere

Grimsby (4-4-2): 13. James McKeown – 15. Paul Bignot, 27. Jamal Fyfield, 5. Shaun Pearson, 12. Clayton McDonald – 23. Alex Rodman, 4. Scott Kerr, 8. Craig Disley (c), 11. Scott Neilson (7. Joe Colbeck 64′) – 14. Lenell John-Lewis (9. Andy Cook 78′), 17. Ross Hannah (28. Oumare Tounkara 70′). Innbyttere: 2. Sam Hatton, 18. Andi Thanoj.

Gult kort: Shaun Pearson 76′

Patrick McLaughlin står over etter å ha fått en injeksjon for sitt hofteproblem. Liam Hearn er ute for sesongen.

Radio | Livetekst | Livechat | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.