Matlock påførte det første tapet

Etter tre av tre seire i sommer ble det strek i regninga mot Matlock fra nivå syv.

Matlock – Grimsby 2-1
Causeway Lane

Mål: 1-0 Ben Hutchinson 26′, 1-1 Scott Neilson 32′, 2-1 Leon Osborne 71′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Paul Bignot, 6. Carl Magnay, 12. Chris Doig, 21. Caine Winfarrah – 4. Scott Brown, 8. Craig Disley, 16. Craig Clay – 11. Scott Neilson, 9. Joe Ironside, 10. Ross Hannah. Innbyttere: 3. Aswad Thomas, 5. Shaun Pearson, 13. Callum Bastock, 14. Lenell John-Lewis, 15. Ellis Humble, 22. Aristote Nsiala, 24. Paul Walker, 26. Patrick McLaughlin.

Craig Disley og Paul Walker stod over med skader sist, men er klar nå. Scott Brown er dog usikker. Spillerne som ikke spilte så mye sist skal spille mer denne gangen.

De to prøvespillerne som var med sist skal være med igjen, spillerne hemmeligholdes men det er trolig Craig Clay og Joe Ironside. Carl Magnay har nå fått trent med laget og kan få sin debut fra start. Ellers har Paul Hurst vært i telefonsamtaler med en spiss de siste dagene, så det kan skje noe der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.