Problemene fortsetter

Et svekket Grimsby fikk slite mot Nuneaton. Da Aswad Thomas gikk av etter kvarteret, hadde man ni mann ute.

Grimsby – Nuneaton 0-0
Blundell Park, 3710 tilskuere

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 6. Carl Magnay, 22. Aristote Nsiala, 30. Andrew Boyce, 3. Aswad Thomas (25. Caine Winfarrah 15′) – 16. Craig Clay, 4. Scott Brown, 8. Craig Disley, 26. Patrick McLaughlin – 14. Lenell John-Lewis, 17. Alan Connell. Innbyttere: 13. Callum Bastock, 15. Ellis Humble, 24. Paul Walker, 27. Lewis Bemrose.

Mer trøbbel for Paul Hurst – Chris Doig, Jack Mackreth og Paul Bignot har nå måtte melde forfall grunnet skader eller sykdom. Fra før er Ross Hannah, Nathan Arnold, Jon-Paul Pittman, Shaun Pearson og Scott Neilson ute.

Fakta | Live | Radio | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.