Vanskelige arbeidsvilkår

Grimsby så ut til å gå mot en ny seier, men da Lenell John-Lewis ble utvist etter 35 minutter ble arbeidsvilkårene vanskelige. Aldershot gikk opp til 2-0, før det ble ny spenning på tampen med Scott Neilsons redusering. Det ville seg ikke og Grimsbys første tap for sesongen er et faktum.

Aldershot – Grimsby 2-1
Electrical Services Stadium, 1998 tilskuere

Mål: 1-0 Brett Williams 56′, 2-0 Brett Williams 64′, 2-1 Scott Neilson 77′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 22. Aristote Nsiala (2. Paul Bignot 71′), 5. Shaun Pearson, 30. Andrew Boyce, 6. Carl Magnay – 16. Craig Clay, 4. Scott Brown, 26. Patrick McLaughlin (7. Jack Mackreth 75′) – 18. Jon-Paul Pittman (10. Ross Hannah 75′), 14. Lenell John-Lewis, 11. Scott Neilson. Innbyttere: 8. Craig Disley, 25. Caine Winfarrah.

Gule kort: Lenell John-Lewis 30′, Aristote Nsiala 49′, Shaun Pearson 50′, James McKeown 92′
Rødt kort: Lenell John-Lewis 35′ (to gule)

Ross Hannah er tilbake fra skade og erstatter nok frigitte Alan Connell på benken. Nathan Arnold er på vei tilbake, men denne kampen blir for tidlig. Aswad Thomas er nok ute i en drøy måned til med beinbrudd. Trolig starter Paul Hurst med det samme mannskapet for tredje gang på rad!

Spillerne hadde to fridager etter mandagens kamp.

Transfer deadline er på mandag klokken 24.00 norsk tid. Paul Hurst innrømmer at man jakter en spiller til og det kanskje er en spiss.

Fakta | Live | Radio | Tabellen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.