Det første troféet i boks!

Dagens dobbel av Ross Hannah ga Grimsbys første trofé for sesongen.

Grimsby – Lincoln 2-1
Blundell Park, 652 tilskuere

Mål: 1-0 Ross Hannah 30′, 1-1 Marcus Marshall 35′, 2-1 Ross Hannah (Oates) 73′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 24. Paul Walker, 15. Ellis Humble, 5. Shaun Pearson, 2. Paul Bignot – 20. Nathan Arnold, Joshua Venney, 26. Patrick McLaughlin, 25. Caine Winfarrah (Jordan Barnett 74′)  – 10. Ross Hannah (27. Lewis Bemrose 84′), 23. Rhys Oates. Innbyttere: 13. Callum Bastock, Will Appleby, Josh Sunter.

Vi antar Paul Hurst vil matche dem som ikke har fått spilt så mye i det siste. JP Pittman er i trening igjen, men denne kampen kommer for tidlig. Craig Clay gikk av tidlig sist og forventes først klar til lørdag. Ellis Humble er tilbake i klubben etter at låneavtalen med Cleethorpes kollapset da Northern Counties League sa nei.

Live | Radio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.