Slår alltid de gode!

Grimsby slo serielederen etter en solid opptreden. Med Oliver Palmer fikk man mer trøkk fremover på banen.

Grimsby – Barnet 3-1
Blundell Park, 3116 tilskuere

Mål: 0-1 John Akinde (str.) 6′, 1-1 Oliver Palmer 11′, 2-1 Lenell John-Lewis (str.) 15′, 3-1 Jack Mackreth (Palmer) 52′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 19. Daniel Parslow, 22. Aristote Nsiala, 5. Shaun Pearson, 6. Carl Magnay – 7. Jack Mackreth, 4. Scott Brown (16. Craig Clay 80′), 8. Craig Disley, 20. Nathan Arnold – 14. Lenell John-Lewis, 33. Oliver Palmer (18. Jon-Paul Pittman 85′). Innbyttere: 2. Paul Bignot, 10. Ross Hannah, 26. Patrick McLaughlin.

Paul Hurst har blitt enig med en League Two-klubb om å hente en spiss, men spilleren har ikke bestemt seg og har frem til mandag med å svare. Paul har også fått et par henvendelser på egne spillere, men ingenting er avgjort her.

Scott Neilson sliter med ankelen. Aswad Thomas har blitt gitt permisjon ut uka av personlige årsaker.

Fakta | Live | Radio | Tabellen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.