Rekken brutt


To gavepakker ødela rekken for Grimsby. Surt for på stillingen 1-1 med ti minutter igjen hadde Ross Hannah to kjempesjanser til å avgjøre. The Mariners hadde ikke tapt borte i serien siden september. Grimsby er nå inne i en avgjørende fase, dette var den første av tre toppkamper på rad.

Forest Green Rovers – Grimsby 2-1
The New Lawn, 1586 tilskuere

Mål: 1-0 Elliot Frear 37′, 1-1 Selvmål (Kurtis Guthrie) 40′, 2-1 James Norwood 83′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 6. Carl Magnay, 5. Shaun Pearson, 22. Aristote Nsiala, 35. Gregor Robertson – 34. Christian Jolley (7. Jack Mackreth 62′), 16. Craig Clay, 8. Craig Disley, 20. Nathan Arnold – 14. Lenell John-Lewis, 33. Oliver Palmer (10. Ross Hannah 73′). Innbyttere: 19. Daniel Parslow, 26. Patrick McLaughlin, 31. Hamish Watson.

Gult kort: Christian Jolley 58′, Shaun Pearson 68′

JP Pittman og Scott Brown var tilbake i trening torsdag, men står trolig over. Sammen med Scott Neilson og noen andre periferte A-lagsspillere vil dem isteden trene med Alan Lamb og juniorlaget på lørdag.

Fakta | Live | Radio | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.