Spisskrise i siste test

Verken Pittman, Bogle eller Arnold var med mot Boston, dermed måtte Marcus Marshall starte på topp sammen med Padraig Amond (bildet).

Det så ikke ut til å hemme Grimsby som tok ledelsen allerede etter seks minutter ved Amond.

Så ble Marshall skadd og dermed måtte man ty til ungfolen Harry Clifton i en rolle bak Amond.

Boston utlignet tidlig i andre omgang, men to kjappe av Amond og Pearson ga komfortabel 3-1 seier. Dermed har man vunnet alle sommerens kamper med seniorlaget.

Boston United – Grimsby 1-3
Jakemans Stadium, 1037 tilskuere

Mål: 0-1 Padraig Amond (Monkhouse) 6′, 1-1 Kaine Felix 47′, 1-2 Padraig Amond 65′, 1-3 Shaun Pearson (Mackreth) 69′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Richard Tait, 6. Josh Gowling, 22. Aristote Nsiala, 23. Danny East – 7. Jack Mackreth, 16. Craig Clay (17. Josh Venney 82′), 8. Craig Disley, 11. Andy Monkhouse (5. Shaun Pearson 56′) – 14. Marcus Marshall (15. Harry Clifton 36′), 10. Padraig Amond. Innbyttere: 13. Callum Bastock.