Sommeroppdatering

En drøy måned etter at opprykket ble klart har pessimistene fått sitt da stammen i laget synes å forsvinne.

Jon Nolan hadde tydeligvis kommet til enighet med Chesterfield allerede før champisen ble sprettet. Aristote Nsiala har gått til Hartlepool, mye grunnet behandling fra enkelte fans. Det meldes også om at Richard Tait etter alle solemerker flytter tilbake til Skottland for å signere for Motherwell.

Mandag ble det klart at Padraig Amond også han gikk til nyrike Hartlepool. Nathan Arnold skal også være på vei ut.

Akkurat nå kan vi bare stille et syverlag med seniorspillere.

James McKeown

Shaun Pearson – Josh Gowling

Zak Mills – Craig Disley – Danny Andrew

Omar Bogle

Hva som er positivt

Hurst må bygge opp et nytt lag, men har bedre kort på hånden med League Two-statusen. De nye signeringene; Danny Andrew og Zak Mills, har vel ikke akkurat de største navnene. Paul Hurst er dog kjent for å lefle mer med det ukjente enn spøkelsesprogrammer på TV Norge.

Zak Mills kommer fra managerens gamle klubb Boston, så der har nok Hursty god oversikt. Zak har da også herjet på nivå seks, forrige sesong vant han bestemannspremien der åtte ganger! At 24-åringen fikk noe så sjeldent som en toårskontrakt viser at Hurst ønsket han inderlig. Den løpesterke høyrebacken skal også være svært anvendelig og kan også spille som stopper og høyrekant.

Danny Andrew er venstreback som også kan spille sentralt på midten. 25-åringen kommer fra League One-klubben Fleetwood hvor han dog har fått lite spilletid. Han skal ha en slepen venstrefot som ofte benyttes på dødballer. At Grimsby vil være den tiende klubben han har vært innom som seniorspiller gjorde nok sitt til at man ble enige om en ettårsavtale.

Samtidig har man boostet inntektene med lansering av tre nye drakter, opprykks-DVDer og sesongkortkampanjer. Målet er å selge 3000 sesongkort og etter en knapp uke har man allerede kommet opp i 500 kort, noe som ligger foran skjemaet.

Ryktebørsen

Peter Hartley fra Plymouth var i forhandlinger, men valgte til slutt å signere for League One-klubben Bristol Rovers.

Spissene Dayle Southwell og Danny North ryktes tilbake til Blundell Park. Southwell nektet å signere ny kontrakt med Boston tidligere i sommer. Etter at han forlot Grimsby har han herjet på nivå seks og vært i ledelsen av alle toppscorertabeller.

North har siden han forlot Grimsby tilbake i 2010 gjort det bra i Irland. Danny Boy er ekte Grimsby-gutt og har flørtet åpenlyst om en hjemkomst på sin twitterprofil. Han spiller nå for Shamrock Rovers. Før det var han i Sligo Rovers og spilte blant annet europacupkamp mot Rosenborg.

Scunthorpes Andrew Boyce er et annet navn som har dukket opp. Mike White hos BBC Radio Humberside fortalte søndag at Grimsby var i forhandlinger med stopperen med en fortid i klubben.