Rett til topps!

Grimsby ut fra blokkene i sin retur til ligafotballen etter seks år eller 2282 dager om du vil. Kayden Jackson førte oss foran da han tappet inn en retur på Berretts skudd som hadde blitt blokket. Med omlag 6000 tilskuere på Blundell Park kunne man faktisk ha ledet 3-0 etter en hektisk start hvor blant annet Scott Vernon så sitt forsøk reddet på streken.
Etter total dominans i starten jevnet det seg ut og man gikk til pause på stillingen 1-0.

En frisparkperle fra Ben Davies fra over 25 meter så Grimsby doble ledelsen etter 63 minutter. Ny spenning i kampen ble det da Grimsby ble redusert til ti mann da Josh Gowling felte som siste mann etter 70 minutter.
Morecambe slet dog med å skape sjanser en 2-0 seier betyr at man akkurat nå ligger på delt førsteplass med Blackpool, Luton og Yeovil.

Grimsby – Morecambe 2-0