Grimsbys kriminelle ellever

Sjekk ut vår horrible oppstilling med spillere som både har vært innom Grimsby og fengselet.

1. Andy Love
Andy var et ungt keepertalent på slutten av 1990-tallet. Ble tatt for å ha kjørt en stjålet bil i fylla og ble satt bak lås og slå i 28 dager i 2000. Ble frigitt av klubben og kom aldri tilbake på et høyt nivå. Sist sett spillende på et fengsellag. Også den behåra Nigel Batch ble tatt for fyllekjøring tidlig på 80-tallet, men det var ikke nok til å ta keeperplassen.

2. Brian Laws
Anmeldt da han som spillende trener i Grimsby kastet en tallerken med kyllingvinger i ansiktet til Ivano Bonetti. Grimsbys italienske stjerne brakk kjevebeinet.

3. Gary Croft
Grimsbys første salg for over en million pund havnet i fengsel for fyllekjøring og fikk en dom på 4 måneder. Slapp ut på prøve og ble Premier Leagues første spiller som spilte med et elektronisk beeper rundt ankelen. I dag selger han hus i Grimsby sammen med broren i Crofts Estate Agents.

4. Peter Handyside
Sammen med Tony Gallimore fikk de nok et par puber til å gå rundt i Grimsby rundt milleniumskifter. Krasjet oppå rundtkjøringen ved Tesco i fylla og stakk fra sin egen bil, veldig lurt… Grimsby ble etterhvert lei og lot han gå.

5. Menno Willems
I 2012 kom det frem at Menno hadde unndratt nærmere en million kroner ved å svindle leverandører til sin blomsterbutikk i Belgia. Etter å ha gått under jorden fikk man bragt ham til retten i Dendermond og her ble han dømt til ikke mindre enn to år i fengsel og en bot på €100 000! Skal vi tro ryktene som svirrer i nederlandske kommentarfelt skal han også ha snytt eks-svigerfaren for enorme lånesummer. Lurt seg unna barnebidrag til ekskona. Drevet internettsvindel, skattejuks og vært involvert i narkotikavirksomhet. Han skal også drevet med lysskye virksomheter under spillerkarrieren. Ute av spjelet i 2015 tok det ikke lang tid før navnet kom i avisen på nytt, nå hadde han blitt ungdomslagstrener i SDW hvor penger på mystisk vis hadde forsvunnet…

6. Adam Buckley
Fulgte med pappa Alan til Lincoln hvor han ble tatt for å ha listet seg rundt i garderobene og rundstjålet lagkameratene for verdisaker. I konkurranse med Curtis Woodhouse, en midtbanespiller som la opp fotballkarrieren for å bli bokser. Han ble dømt til samfunnstjeneste etter å ha truet en politimann da han var ute på livet i Scarborough.

7. Ashley Sestanovich
Det var Russell Slade som hentet inn Ash i sin tid. Kraftfull høyrekant med nese for mål. Han hadde dessverre også nese for andre ting. Ble dømt til åtte år i fengsel for medvirking til dødsran i april 2007.

8. John Oster
Skjøt en lagkamerat i øyet med luftgevær da han var i Sunderland. Ble også sparket i Leeds etter en fuktig episode på et julebord.

9. David Nielsen
Skyldte omlag 2 millioner kroner i spillegjeld til sin bookmaker i Danmark. I sin biografi Sorte Svin kom det fram at nedslåingen av Alan Gaarde var planlagt, mens han med vilje prøvde å tape en kamp.

10. Rod Green
Dannet spisspar med legendariske Matt Tees på midten av sekstitallet. Startet en lukrativ import av møbler fra Sør-Afrika, den store gevinsten kan nok skyldes at det var litt ekstra i lasten. For på 70-tallet ble han sendt i kasjotten i fire år for narkotikasmugling.

11. Hugh Gallagher
Storspiller som kom til Grimsby på tampen av karrieren da Grimsby var på sin høyde på midten av 30-tallet. Den tids Gazza og ble tatt for fyllekjøring da han spilte hos fiskerne, ble utestengt i ett år for det. Giftet seg som tenåring, mistet et barn og skilte seg, noe som skapte overskrifter. Hans uttalelser og hissige temperament skapte stor hodebry for klubbeierne. Tok sitt eget liv under toget som gikk fra York til Edinburgh.

Innbyttere:

12. Dave Gilbert
I 2008 måtte han til retten etter to voldsanklager, en av dem var mot sin kone Gail. Fikk også en bot for å ha angrepet en 17-åring i Grantham, fikk heller ikke lengre lov til å trene yngre spillere.

13. Terrell Forbes
Ble siktet for gruppevoldtekt og fikk sparken av QPR. Derfor hentet Grimsby han opp. Ble aldri dømt. Er kjent for aldri ha scoret i ligaen tross hundrevis av kamper.