Tok sin første cupseier

Michael Jolley benyttet seg av dybden i troppen her med seks endringer siden sist. En god Wes Thomas kunne ha gitt oss en tidlig ledelse, men isteden tok Notts County føringen etter 12 minutter ved Lewis Alessandra. Omgangen totalt så var det fortjent da gjestene eide ballen mot et Grimsby lag som ikke fant ut av en ny 4-2-3-1-formasjon.
I andre omgang var Grimsby langt bedre selv om man slet med å komme til sjansene. Charles Vernam ble så revet ned i boksen og Mitch Rose ga 1-1 på straffespark. Like før slutt sendte Ahkeem Rose avgårde en frekk suser som ble gitt til corner. Serven ble fomlet noe med av keeper og Jake Hessenthaler kriget ballen over streken til 2-1!
Dette var Grimsbys sin første cupseier på sesong tre etter opprykket. Seieren ga også £10 000 i premiepenger.

Blundell Park, 746 tilskuere

Mål: 0-1 Lewis Alessandra 12′, 1-1 Mitch Rose (str) 69′, 2-1 Jake Hessenthaler 88′

Grimsby (4-2-3-1): 23. Sam Russell – 27. Luke Hendrie, 25. Alex Whitmore, 12. Akin Famewo, 19. Andrew Fox – 15. Harry Clifton, 8. Mitch Rose – 14. Louis Robles (7. Jake Hessenthaler 59′), 18. Charles Vernam (21. Ahkeem Rose 84′), 9. JJ Hooper (11. Jordan Cook 73′) – 39. Wes Thomas. Innbyttere: 1. James McKeown, 4. John Welsh, 20. Max Wright, 26. Brandon Buckley.

Gult kort: Anthony Limbrick 75′

Elliot Embleton vil være på landslagsoppdrag med England U20 i en drøy uke. Ben Pringle skal visstnok ligge litt etter på det fysiske nivået og trenger litt tid på å finne formen. Wes Thomas kan spille i denne turneringen tross suspensjon i serien.