Hanson linkes til Grimsby


AFC Wimbledon-spissen James Hanson skal være aktuell for Grimsby.

«Jeg har blitt fortalt at James Hanson er villig til å gå ned i lønn for å signere for Grimsby,» skriver BBC’ Matt Dean på twitter. «Det sies at 31-åringen ønsker å flytte tilbake nordover etter en sesong i AFC Wimbledon.»

Hanson er en 197 cm høy spiss som gikk gradene i akademiene til Huddersfield og Bradford. Etter å ha slått gjennom i non-league for Eccleshill United og Guiseley ble han hentet tilbake av Bradford i 2009. Her spilte han over 300 kamper for dem frem til 2017.
En sesong i Sheffield United var ikke av den største suksessen og han ble leid ut til Bury. Forrige sesong spilte han for AFC Wimbledon.

Kjæresten Jodie har beholdt lærerjobben i nord og bor der med dattera Lexie, nå ønsker James seg tilbake og Grimsby skal være et hett alternativ.

Etter at Matt Green ble signert tidligere i sommer har Grimsby litt alternativer fremme. Jordan Cook, Harry Cardwell, Charles Vernam og Ahkeem Rose er de øvrige spissene, men av dem er det vel kun Cardwell som har litt høyde å by på. I en heller fysisk liga kan det derfor bli viktig å ha en murbrekker mot enkelte klubber – da passer James Hanson bra inn.