Moses bekreftet

Grimsbys tredje svenske spiller er et faktum. Moses Ogbu ble tirsdag ettermiddag bekreftet av klubben.

Den offensive spilleren har signert kontrakt for en sesong. Han ble dermed får tredje signering for sommeren.

Moses har spilt det siste halvåret i Saudi Arabia for Al-Ain på nivå to der, men ønsket ikke å forlenge.

I 2009 kom han til Sverige fra Nigeria, her har han hovedsaklig spilt for Sirius i ni år i de tre øverste divisjoner. Hos de blåsvarte har han nærmest et ikonisk status for sin blendende fart og evne til å få med seg ballen.

Dermed vil 28-åringen være på plass når Grimsby på onsdag starter sin preseason.

Moses Ogbu på vei inn portene?


Grimsby Telegraphs Liam Wood tvitret tirsdag morgen at Grimsby er nær å presentere en ny signering og at denne spilleren har blitt linket til klubben tidligere.

Bloggen Up The Mariners, som tidligere har vært veldig presise i sine spådommer, fulgte senere opp med at spilleren skal være Moses Ogbu.

Dette er et navn vi husker ble linket til Grimsby tilbake i januar, den gangen gikk han for en halvårskontrakt i Saudi Arabia, men det ble sagt at man skulle holde kontakten.

For halvannen uke siden så vi Moses Ogbu besøke England på sin Instagram story. Moses og Sebastian Ring har også nylig blitt venner på den samme sosiale appen.

Den offensive spilleren ble født i Nigeria, men flyttet til Sverige i 2009 og har et svensk pass slik at han kan signere for Grimsby uten vanskelige krav om arbeidstillatelse.

I sommer har han hatt flere tilbud både fra Hellas, sentral Europa, England og i Sverige, men mye tyder nå på at Grimsby er klubben som har vunnet kappløpet.

Sportsjournalisten Daniel Meisels i Upsala Nya Tidning fornektet ikke akkurat ryktet da vi henvendte oss til han på twitter. «Jeg forventer at avtalen blir gjort i dag.»