Returnerer om en liten uke

Grimsbys spillere vil nå returnere til trening igjen på onsdag 7. oktober om testresultatene er positive – altså negative for Covid 19.
Dermed skal man få tre økter sammen før man møter Bolton Wanderers 10. oktober.

Troppen ble sendt i karantene fredag 25. september etter en positiv test for Jock Curran som hadde trent sammen med laget på mandagen og tirsdagen den uken.

The Mariners kom bakpå fra start denne sesongen. Spillerne ble holdt i permisjon lengst mulig for å få dekket lønnsutgiftene. Dermed ble det en kort preseason på tre uker, mens andre lag kom langt tidligere i gang. Ian Holloway hadde kun sendt sitt lag ut i en offisiell treningskamp før serien startet.
Resultatene på starten av sesongen har dermed vært heller labre med 0 poeng, samt exit ligacupen.

Regjeringa har ymtet frempå om at fotballen må spilles foran tomme tribuner det neste halvåret og Grimsby frykter dem vil gå £500 000 i tap denne sesongen. Trolig vil skjebnen til en rekke klubber på nivå 3 og 4 bli avgjort i retten og ikke på fotballbanen.

Parlamentsmedlem Martin Vickers (t.v) ble møtt av mye tyn for å stille opp på et bilde hvor en Grimsby-drakt blir overlevert til statsminister Boris Johnson. Vickers skal dog ha tatt ordet for at Premier League-klubbene må spre av sin rikdom i solidaritet.

En annen lokal helt som skal ha blitt involvert er David Ross. Carphone Warehouse-grunderen er med i en gruppe som ser på de tekniske mulighetene man har for å få åpnet arenaer på en trygg måte.

Ross, som er uekte svigersønn til John Fredriksen, var i følge ryktene en av backerne til Tom Shutes, som jo ledet en overtakelsesaksjon av Grimsby Town, men dagens styre har avfeid denne interessen da de mente de ikke kunne bevise at de var skikket til ta over klubben.