Kontoen er åpnet på Blundell Park

Grimsby tok ledelsen etter 24 minutter da Luke Hendrie stusset et corner videre til Mattie Pollock som dundret inn sitt første mål med venstra!
Ian Holloways disipler hadde ballen langt mer enn Carlisle i første omgang, men det var bortelaget som kom til flest sjanser.

Grimsby mistet forspranget nærmest fra avspark i andre omgang. James McKeown fikk kun lissene på Waterfalls tilbakespill og ballen gikk rett i nota.

Skader både på James Tilley og Harry Clifton gjorde ikke jobben lettere for Grimsby utover andre omgangen, men en sterk medvind hjalp oss nok noe.

Det ender 1-1. Carlisle var nok nærmest seieren, 1-1 er derfor greit, men alle vil snakke om James McKeowns store blemme.

Grimsby – Carlisle 1-1