I alvorlig trøbbel

I skyggen av skandalene skal det avvikles en fotballkamp i kveld mot bunnlaget. Man må se opp for Southend som i helga overraskende slo Scunthorpe. Dette er to klubber som sliter med veldig mye uro i kulissene, men hvem er best på banen?

Det vil bli 2000 tilskuere her i kveld. Luke Hendrie tilbake etter karantene, mens Sam Russell fortsetter mellom stengene. Ira Jackson Jr. starter for første gang. Owura Edwards også tilbake på laget. Ut siden sist går Taylor, Williams og Bennett. Alhagi Touray Sisay får også sjansen på benken etter å ha vært helt ute i kulden sålangt.

Fryktelig start av Grimsby som lå under mot jumbolaget etter 23 sekunder da Kyle Taylor satte inn fra returrommet.
Ira Jackson Jr. var nær ved å svare etter 14 minutter, men traff stolpen.
Danny Rose måtte av med skade halvveis i første omgang.
Ny svær sjanse etter 34 minutter da Owen Windsor headet et frispark i tverrligger og ut.
Så fire minutter på overtid utlignet man ved Ira Jackson Jr.! Fullt fortjent. Morais innlegg fant Clifton på første stolpe, keeper ga retur og fra kort hold satte Ira inn sitt andre mål på to kamper.

Southend startet andre omgang langt bedre og kom foran igjen før timen da Tom Clifford fikk en enkel jobb fra 18 meter på en utoverslått corner.
Vondt ble til verre da forrige ukes prøvespiller Greg Halford headet inn et innlegg med kvarteret igjen, men for en keepertabbe av Sam Russell.

Grimsby gjorde en rekke bytter, men maktet ikke å svare. For å toppe kvelden ble Luke Waterfall ble utvist i overtiden. Da er man tynne i den posisjonen til helga.

Southend – Grimsby 3-1
Roots Hall, 2000 tilskuere

Mål: 1-0 Kyle Taylor 1′, 1-1 Ira Jackson Jr. (Clifton) 45+4′, 2-1 Tom Clifford 57′, 3-1 Greg Halford 75′

Grimsby (4-3-3): 23. Sam Russell, 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall (C), 25. Mattie Pollock, 3. Danny Preston – 15. Harry Clifton (21. James Tilley 65′), 4. Danny Rose (18. Filipe Morais 23′), 22. Elliott Hewitt – 8. Owen Windsor (12. Montel Gibson 65′), 16. Ira Jackson Jr. (17. Alhagi Touray Sisay 79′), .20. Owura Edwards (37. Kyle Bennett 79′). Innbyttere: 1. James McKeown, 26. Terry Taylor.

Gult kort: Elliott Hewitt 67′, Luke Waterfall 73′

Rødt kort (to gule): Luke Waterfall 94′

Luke Hendrie er tilbake fra karantene. Ellers skal det ikke være noe nytt på skadefronten.