Tapte terreng på Southend

Dagens motstander, Walsall, har gått elleve kamper på rad uten å vinne og har med det sklidd ned til 20. plass. Dem har ni poeng på Grimsby, noe man håper blir redusert til seks poeng her.

Ingen nye skader for Grimsby, men Giles Coke kommer inn for Danny Rose på midten. Luke Waterfall er tilbake på benken, mens Kyle Bennett er henvist til tribunen.

Grimsby ut fra blokkene og man tok ledelsen etter ni minutter ved James Hanson etter at keeper ga retur på Paynes heading.

Walsall tok så over og hadde en rekke bra sjanser. At viktige Jay Matete gikk av med skade hjalp ei.

Så inne i overtiden utlignet Walsall til 1-1 etter at Lavery fikk headet inn et innlegg.

Jo lengre tiden gikk, jo mer var Walsall fornøyde med en uavgjort i denne kampen og Grimsby måtte operere som ballgutter til tider.

Etter 73 minutter la man om til 4-4-2 med et dobbelbytte da Jackson og Williams kom inn, men vi slet med å skape noe resten av kampen. Dermed endte det 1-1 samtidig som Southend vant.

Grimsby – Walsall 1-1