-Pepple nær en overgang

Aribim Pepple skal være nær en låneavtale med Grimsby Town. Lutonspissen satt på Main Stand med capsen bak frem under lørdagens kamp mot Northampton.

Får man sluttført en avtale med en internasjonal klarering kan han få sin debut allerede i tirsdagens cupkamp mot Crewe. For Grimsby sliter med få friske angripere. Ryan Taylor måtte spille hele kampen sist tross meget tynt grunnlag, å bruke veteranen igjen på tirsdag er vel lite trolig? Orsi, Khan og McAtee er offensive spillere som er ute hos The Mariners med skader, dermed står fiskerne igjen med få alternativer.

«Bim» er en 19 år gammel spiss The Hatters ser et stort potensiale i, men han er nok for uferdig for Championship enn så lenge.

Pepple ble født i Kettering, men vokste opp i Canada. Han har imponerte før sommeren med seks mål på syv kamper for Cavalry FC i den kanadiske toppserien etter å ha returnert fra lån i Getafe.

Grimsby har fått i stand et samarbeid med Luton og det virker som om flere kan være på vei inn fra Kenilworth Road. Kantspilleren Dion Pereira er nok et navn som vil være til vurdering hos Hurst da han er i kategorien over spillere Luton skal være villige til å låne ut.