Klar for andre runde

Paul Hurst gjør «kun» tre endringer fra lørdagens kamp. Debutanten Aribim Pepple starter på topp for Ryan Taylor. Kantspillerne Kiernan og Clifton hviles også slik at Wearne og Amos kommer inn.

Dette er 1. runde i ligacupen mot Crewe og her er det tillatt med ni innbyttere på benken! Kampen kan du kun høre på Mariners TV grunnet rettighetene til ligacupen.

Crewe står litt overraskende med full pott i League Two og blir nok en tøff test, men dem gjør syv bytter.

«Hovedmålet er å vinne, om man bytter noen er det grunnet helsa på enkeltspillere. Ryan Taylor er blant dem vi må se an. Det var et par som så slitne ut på mandagens trening.»

Grimsby startet meget bra og tok fortjent ledelsen etter 13 minutter da Luke Waterfall headet inn Morris’ frispark.

Nytt dødballmål etter 34 minutter. Morris’ serve var ikke den beste, men keeper med en fæl utboksing til en nådeløs Green.

Crewe bedre med i starten av andre omgang etter å ha gjort noen bytter. Noe mot spillets gang økte vi til 3-0 ved Andy Smith som satte inn Glennons frispark.

Dermed tre mål på lignende frispark. Crewe var neppe fornøyd og brukte opp sine fem bytter før timen.

Anthony Glennons corner etter 63 minutter syntes å være inne av svarte og hvite øyne da keeper fomlet den inn, men dommertrioen veivet spillet videre.

Etter 70 minutter var det stopp i spillet for fire-fem minutter grunnet en drone over banen.

Like før slutt kontret man inn etter en corner. Stephen Wearne fikk et velfortjent mål etter en meget god kamp.

På overtid kunne Kiernan ha økt til 5-0 her!

Ligacup, 1. runde
Grimsby – Crewe 4-0
Blundell Park, 2802 tilskuere

Mål: 1-0 Luke Waterfall (Morris) 13′, 2-0 Kieran Green 34′, 3-0 Andy Smith (Glennon) 56′, 4-0 Stephen Wearne (Kiernan) 87′

Grimsby (4-5-1): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos (32. Jordan Cropper 79′) – 14. Stephen Wearne, 4. Kieran Green (30. Evan Khouri 67′), 8. Gavan Holohan (15. Harry Clifton 67′), 17. Bryn Morris, 3. Anthony Glennon – 23. Aribim Pepple (27. Brendan Kiernan 79′). Innbyttere: 13. Ollie Battersby, 5. Shaun Pearson, 7. Jordan Maguire-Drew, 29. Ryan Taylor, 34. Aaron Braithwaite.

Gult kort: Danny Amos 3′

Det er nå bekreftet at John McAtee må operere og at han vil være ute i flere måneder. Ryan Taylor hviles her grunnet tynt grunnlag og tett program. Orsi, Khan og Maher er på skadelisten.