Kvalitetsspillere ble forskjellen

Rimelig jevnt spillemessig. Grimsby hadde sågar mer ball enn topplaget Wrexham. Forskjellen var at tre feil ble straffet av walisernes kvalitetsspillere. Med slik kvalitet fremme kunne dem ligge med to dype midtbanespillere og kontrollere kampen.
The Mariners slet med å åpne opp motstanderlaget som vel scoret på tre av fire skudd i første omgang.
Litt av piften gikk ut i andre omgang før Arthur Gnahoua scoret en flott redusering, men da var det nok for lite tid igjen,
Grimsby taper 3-1 og samtidig spiser Sutton og Colchester innpå oss med henholdsvis tre og ett poeng. Eneste trøst var at Forest Green tapte. Dermed har man seks poeng ned til streken.

David Artell hadde fått hvilt spillerne med en hel treningsuke etter tett program og mange lange reiser i det siste. Han stilte uendret lag, mens det var et gledelig skadecomeback på benken i Charles Vernam.

Tapet betød at en rekke på seks kamper uten tap fikk en stopper.

Grimsby – Wrexham 1-3
Blundell Park, 7728 tilskuere

Mål: 0-1 Andrew Cannon 5′, 0-2 Andrew Cannon 36′, 0-3 Paul Mullin 41′, 1-3 Arthur Gnahoua (Clifton) 81′

Grimsby (3-1-4-2): 1. Harvey Cartwright – 28. Toby Mullarkey, 24. Doug Tharme, 5. Harvey Rodgers – 6. Curtis Thompson – 15. Harry Clifton, 4. Kieran Green (19. Jamie Andrews 61′), 8. Gavan Holohan (18. Harry Wood 61′), 33. Denver Hume (14. Arthur Gnahoua 61′) – 20. Justin Obikwu, 25. Donovan Wilson (9. Rekeil Pyke 73′). Innbyttere: 2. Liam Smith, 10. Charles Vernam, 12. Jake Eastwood.

Gule kort: Denver Hume 48′, Toby Mullarkey 68′

Charles Vernam var klar igjen etter hamstringskade og satt på benken. Danny Rose nærmer seg og ventes klar til påskeprogrammet. Justin Obikwu ble ikke kalt opp for Trinidad og Tobagos kamp mot Canada og var tilgjengelig.