Mørket senker seg over Blundell Park


Forferdelig start for Grimsby som slapp inn et billig mål. Et innlegg fra venstre fikk lov å sprette i boksen før dem headet inn fra 10 meter. Utilgivelig! Vondt ble til verre da Morecambe doblet før pause etter at man headet inn på en retur i etterkant av en corner.
Det var en liten respons i andre omgang uten at vi satt ytterst på setet av den grunn. Var dette den siste kampen under Russell Slade spør flere seg nå.

Grimsby – Morecambe 0-2
Blundell Park, 3104 tilskuere

Mål: 0-1 Kevin Ellison 10′, 0-2 Steven Old 42′

Grimsby (4-4-2): 33. Jake Kean – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke (C), 6. Danny Collins, 2. Ben Davies – 25. Martyn Woolford, 8. Mitch Rose (20. Diallang Jaiyesimi 83′), 19. Luke Summerfield, 27. Siriki Dembele – 10. Sam Jones (9. JJ Hooper 61′), 29. Jamille Matt (21. Scott Vernon 75′). Innbyttere: 30. Ben Killip, 3. Paul Dixon, 7. James Berrett, 14. Karleigh Osborne.

Gult kort: Luke Summerfield 33′

Siriki Dembele, Sam Jones og Zak Mills var tilbake i trening etter småskader og skal være med her.

Trolig kommer også Danny Collins inn igjen etter å ha blitt hvilt sist. Chris Clements er tilbake i klubben etter sitt utleie til Barrow. James McKeown er ventet å være ute i 5-7 uker til.

Grimsby uten seire på sine siste fem kamper med 0-2-3. Rekene fra Morecambe ligger på 21. plass. Kommer fra  2-0-3 på sine siste fem og vant sist med 4-3 over Yeovil. Det motsatte oppgjøret fra i høst endte 0-0, men her var det ekstremvær og kampen var en farse.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.