Skiller veier

Så er det klart. Jamey Osborne blir ikke å finne i en Grimsby-drakt igjen. Den offisielle versjonen var at hjemlengselen ble for stor og klubben gikk med på å la han gå tilbake til Solihull Moors.

Det kan dog synes som om Osborne selv følte liten tiltro av manageren.

Man har fått en økonomisk kompensasjon slik at man ikke tapte penger på overgangen.

Osborne var en spiller som raskt vant supporternes hjerter med sin underholdenes spillestil. Tapet har derfor blitt møtt med en blanding av sorg og sinne blant supporterne som fortiden har liten tillit til både trener og styret.

Tidligere ble det kjent at Tom Bolarinwa har gått tilbake til Sutton permanent. I en pressemelding fra klubben synes det klart at ytterligere spillere vil forlate klubben i løpet av måneden. Grimsby har en stor tropp og det overrasker neppe mange om spillere som Chris Clements, Sean McAllister og Akwasi Asante forsvinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.