Fredag kan bli veldig lang


Veien er målet når det kommer til fotball. Man lever fra kamp til kamp. Hvilken divisjonsstatus en klubb har blir dermed raskt underordnet. Det viste klubbens forrige opphold utenfor ligasystemet som varte fra 2010 til 2016.

Her fikk man nærmest en familiært forhold til klubbens spillere og tilskuertallene stod ikke tilbake fra det vi opplever på Blundell Park nå om dagen.

Vi skriver snart april og et nedrykk virker nærmere nå enn det har gjort hele sesongen. Man ligger tre poeng foran Chesterfield på 23. plassen, men nedrykksrivalen har to hengekamper og litt bedre målforskjell.

Langfredag kan dermed bli veldig lang for oss som heier på fiskerne. Skulle Grimsby tape hjemme for Stevenage (som ikke er utenkelig etter 18 kamper på rad uten seier), mens Chesterfield slår svake Port Vale – ja, da er man under streken.

Trøsten får være at Grimsby historisk sett er ligasystemets beste klubb på Langfredager. Man kommer også til å fylle store deler av Blundell Park mot Stevenage da barn går gratis med en betalende voksen.

På Grimsbys 18 kamper uten seier har 13 vært tap, mens 5 har endt uavgjort. Man har scoret stakkarslige 7 mål og sluppet inn 35. I 11 av kampene har man ikke maktet å score, mens man har sluppet inn i 17 av dem.

I Norge kan man se kampen mot Stevenage på klubbens iFollow enten med abonnement eller ved å betale £5 for enkeltkamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.