Eddahri på vei til Grimsby?

Omar Eddahri kan fort bli Grimsby-spiller etter å ha fått sin kontrakt med Sirius terminert.

Eddahri spilte sammen med Michael Jolley i Eskilstuna og hadde i vinter ambisjoner om å få spille i utlandet.

27-åringen er nok ettertraktet av flere klubber i Sverige også. Han har nemlig et bra navn i svensk fotball. GIF Sundsvall har seilt opp som en het kandidat, men flere klubber skal være aktuelle melder svensk media.

GrimsbyNorge var de første som sa at Andrew Fox signerer for Grimsby. Tar vi rett også med Omar Eddahri?

I vinter var 15 klubber etter 27-åringen med marokanske aner. Blant dem norske Odd, svenske Djurgården, iranske Esteghlal og australske Melbourne. Også klubber fra Hellas, Belgia, Polen, Saudia Arabia, Dubai og Quatar var ute med følere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.