Blanding av uheldige og udyktige

Fox, Rose og Collins kom inn for Hendrie, Hooper og Famewo. Bra start av Grimsby, men et balltap på midten etter 14 minutter ga Bury en god kontringsmulighet de tok vare på ved Danny Mayor.
Jordan Cook kom alene mot keeper halvveis i omgangen, men keeper reddet med en beinparade.
Bury fikk så et noe heldig corner som Will Aimson enkelt fikk heade inn.
Grimsby fortsatte å ha mye ball i andre omgang, men man spiller av og til over evne slik at man blir straffet hardt.
Som etter 63 minutter da Chris Dagnall pirket inn 3-0 etter at både McKeown og stolpene hadde stått i veien tidligere i angrepet. 4-0 kom etter 70 minutter, denne gangen fra et flott skudd av Mayor.
4-0 tap og kritiske røster har begynt å heve seg.

Bury – Grimsby 4-0
Gigg Lane, 3677 tilskuere

Mål: 1-0 Danny Mayor 14′, 2-0 Will Aimson 34′, 3-0 Chris Dagnall 63′, 4-0 Danny Mayor 70′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 24. Harry Davis, 25. Alex Whitmore, 6. Danny Collins, 19. Andrew Fox (12. Akin Famewo 43′) – 8. Mitch Rose, 4. John Welsh (18. Charles Vernam 50′) – 16. Martyn Woolford, 7. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton (9. JJ Hooper 74′) – 11. Jordan Cook. Innbyttere: 14. Louis Robles, 23. Sam Russell, 26. Brandon Buckley, 27. Luke Hendrie.

Paul Dixon og Wes Thomas er suspenderte. Dixon sliter også med en småskade. Elliot Embleton er på landslagsoppdrag. Reece Hall-Johnson, Elliott Whitehouse og Harry Cardwell er på skadelisten. Danny Collins ryktes på vei tilbake etter armbrudd. Max Wright og Ahkeem Rose har blitt sendt på lån til Boston for en måned. Ben Pringle har kun trent med juniorlaget til Preston og trenger å komme opp på et visst nivå før han benyttes.