Ahkeem første mål ga sliteseier


Ingen stor kamp dette. Mye rotete spill og de få sjansene som kom var etter feil.

Så like før slutt stod Ahkeem Rose på rett plass og scoret sitt første mål for klubben! Det var et flott medtak og vending før han skjøt inn fra 10 meter.

For en deilig følelse for Rose som signerte for oss i desember 2016, men som ikke før i vår fikk lov å spille for oss grunnet kluss med arbeidstillatelse.

Grimsby – Crawley 1-0
Blundell Park, 4459 tilskuere

Mål: 1-0 Ahkeem Rose 86′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 27. Luke Hendrie, 24. Harry Davis, 6. Danny Collins, 19. Andrew Fox – 30. Ben Pringle (4. John Welsh 88′), 7. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton, 18. Charles Vernam (21. Ahkeem Rose 80′) – 39. Wes Thomas, 18. Harry Cardwell (16. Martyn Woolford 65′). Innbyttere: 8. Mitch Rose, 11. Jordan Cook, 23. Sam Russell, 25. Alex Whitmore.

Gule kort: Harry Clifton 78′, Wes Thomas 83′

Elliot Embleton er på landslagsoppdrag for England U20. Reece Hall-Johnson vil være ute med lyskeproblem i tre uker. Mitch Rose og Alex Whitmore er igjen aktuelle her. Max Wright har forlenget leieoppholdet med Boston United til mars 2019. Akin Famewo og JJ Hooper, Paul Dixon og Louis Robles er utelatt av troppen.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.