-Ring så på forholdene


Etter hva grimsbynorge.com erfarer var svensken Sebastian Ring i Grimsby denne uken for samtaler med Michael Jolley og for å bli kjent med forholdene i League Two-klubben.

Ring og hans agent skal ha vært og sett på forholdene i tre dager. Dette har vi fått fra kilder som har nære forbindelser til Blundell Park.
23-åringen bodde på Oaklands Hall Hotel og skal både ha sett Blundell Park og treningsanlegget Cheapside før han fredag fløy hjem igjen via Manchester.

Den informasjonen støtter også opp om teorien vi beskrev i en tidligere sak på nettsiden. Der kom det frem at Jolley og Ring hadde startet å følge hverandre på twitter.

Som na.se har vi ikke fått svar på våre henvendelser til verken spiller eller agent. Noe som kan tolkes i flere retninger. Rings kontrakt med Örebro er utløpt og han trente ikke med dem denne uken selv om han hadde tilbudet om det.

Grimsby trenger en erstatter på venstrebacken da Andrew Fox etter all sannsynlighet drar til USA i slutten av januar. Tidligere i høst friga man en annen venstreback i Paul Dixon.

Skulle Ring skrive under for Grimsby vil han ikke være den første svensken i klubben. Martin Pringle fikk kamper på lån fra Charlton i 2002, men ble alvorlig skadd i sin andre kamp for klubben.

Sebbe i profil
Sebastian Ring
Født: 18.04.1995
Klubb: Örebro SK

Profil: Sebastian vokste opp i en idrettsinteressert familie og drev mye med innebandy og ishockey i ung alder før han måtte ta et valg. Storebroren Jonathan Ring spiller forøvrig fotball i Djurgården.
«Sebbe» startet i breddeklubben Adolfsberg hvor han debuterte på A-laget som 15-åring, men som 17-åring ble han hentet til Örebros største klubb. Før han fikk sitt gjennombrudd på førstelaget hadde han også et leieopphold i BK Forward på nivå tre hvor han spilte i 2014-sesongen.
Tilbake i ÖSK fikk han kun noen cupkamper i 2015 før fikk han sin Allsvenska-debut i 2016. En hurtig venstre wingback som er mest kjent for sine offensive bidrag og gode venstrefot. Spilte mye venstre stopper i et 3-4-3 system for ÖSK i 2018, tross sin lave høyde kompenserte han dette ved å lese spillet godt og å være fotrapp oppe i motspillerne.
Har de tre siste sesongene spilt i 67 av 90 seriekamper, men i 2018 startet han kun 17 kamper og måtte nøye seg med å komme inn i åtte kamper. Selv om han har vært litt misfornøyd med spilletiden fikk han et kontraktstilbud i sommer.
Sebastian har tygget på tilbudet, men har i intervjuer ikke virket strålende fornøyd med tilbudet. Er nå ute av kontrakt med klubben, men har hatt tilbudet om å trene med klubben frem til man kom til enighet om ny avtale. Var isteden fraværende fra treningene dems denne uken.
I følge våre kilder var han onsdag å se i Grimsby. Når man er og kikker tre dager i en klubb, så er det nok ganske seriøst? Muligens kan spilleren bli klar allerede 1. januar når overgangsvinduet åpner i England?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.