Flere aktuelle svensker?


Da man er mellom sesonger i Sverige kan det dra flere skandinaver over til Blundell Park i januar. Vi har allerede avslørt Sebastian Ring som en høyaktuell kandidat, men det kan være flere spillere der han kommer fra.

Da Michael Jolley la til to svenske spillere på sin twitterprofil i høst var den ene Ring og den andre Johan Hammar, som senere forlengte med BK Häcken. Felles for Ring og Hammar er dog at de bruker den samme agenten – Jonathan Chalkias. Det var derfor naturlig å gå gjennom agentens spillerstall som vi fant her!

Vi har luket ut spillere som nettopp har signert nye kontrakter, samt spillere vi mener er urealistiske basert på det sportslige nivået. Igjen sitter vi med noen kandidater som vi tror kan være aktuelle.

Vi streker under at dette er ren spekulasjon fra vår side.

Ludvig Öhman Silwerfeldt
Vi starter med Ludvig Öhman Silwerfeldt. En 27 år gammel stopper som interessant nok spilte under Michael Jolley i Eskilstuna. Da AFC rykket ned til Superettan hoppet Öhman over til Brommapojkarna i 2018-sesongen. Her er han under kontrakt ennå, men Brommapojkarna rykket ned i høst.
Pros and cons:
👍 Han vil ikke spille i Superettan. Grimsby må erstatte 38 år gamle Danny Collins med en hodesterk stopper.
👎 Vil han spille i League Two? Er under kontrakt til 2020.

Pontus Engblom
Svensk spiller med lang fartstid i Norge. Rykket ned med Sandefjord i høst og har fridd til hjemklubben Sundsvall i Sverige denne vinteren. Spissen ble årets spiller i Obos-ligaen 2016 etter 26 mål på 30 kamper og har noe ved seg.
Pros and cons:
👍 Kan være goalgetteren vi søker? 75 mål på 227 kamper på de to nest høyeste nivåene i Sverige og Norge.
👎 Ikke like målfarlig i Eliteserien som i Obosligaen. Ett år igjen av kontrakten med Sandefjord. Hjemlengsel?

Denni Avdić
Svensk-bosnier med en imponerende CV, ble i sin tid hentet av Werder Bremen for 20 millioner kroner. Kontraktløs etter at han tok gull med AIK.
Pros and cons:
👍 Imponerende CV. Kan spille både midtbane og spiss. Er hele 193 cm og har med det noe vi mangler. Har spilt brorparten av karrieren i utlandet.
👎 Er kanskje for god for Grimsby, men har blitt 30 år og startet bare en kamp for AIK i 2018, kom dog inn 18 ganger. Expressen meldte at han har fått kontrakttilbud fra AIK.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.